Estàs aquí:

Formació especialitzada

per empreses, professionals i particulars

Eficàcia i eficiència

La normativa actual de seguretat obliga que els conductors de carretons i plataformes elevadores han de rebre una formació específica per poder fer ús d'aquests tipus d'equips de treball. La seva habilitació professional se certifica a través d'aquesta formació.

Per aquest motiu, cb Canal també compta entre els seu serveis amb formació en aquest àmbit amb l'objectiu de millorar la teva competitivitat i seguretat . És un pas imprescindible per millorar l'organització dins del magatzem, guanyar en eficiència i eficàcia, rentabilitzant l'ús dels carretons i, sobretot, garantitzant la seguretat dels operaris.

Com passa amb tots els nostres serveis, els fem tant a mida com ens és possible i els adaptem a les necessitats dels nostres clients. Podem fer cursos destinats a una única empresa o cursos oberts i compratits.

Per tenir informació més detallada i per saber quin és el curs que s'adapta més als teus objectius i necessitats, posa't en contacte amb nosaltres.

Coneix la normativa

Comptar amb el certificat de conductor de carretons, transpalets o plataformes elevdaores, és necessari i obligatori tant a la indústria com a l'obra pública i privada. No només és necessari sinó que, a més a més genera confiança, dóna prestigi i garanteix la seguretat.

Conscienciar de la importància de conèixer, adaptar-se al reglament i realitzar unes bones pràctiques per fer un ús correcte i responsable de la maquinària és bàsic per prevenir accidents i millorar la seguretat en l'entorn de qualsevol lloc de treball.

Cal distingir les mesures de seguretat, tant de caràcter general com les que fan refrència al propi lloc de treball i les seves especificitats.

Cal saber què són els accidents laborals i conèixer les mesures preventives per tal d'evitar-los.

Cal millorar l'eficàcia i l'eficiència a través d'un ús òptim de cada màquina.

La millor manera de fer-ho és amb les millors formacions, que certifiquen a nivell internacional.

Cursos a mida

La nostra prioritat és donar-te servei. Per això valorem sempre el teu temps i les teves prioritats. Els nostres cursos s'adapten a la normativa i a tu. 

Ens adaptem a la feina horaris i condicions dels nostres clients. També tens la possibilitat de fer formació teòrica on-line.

Oferim cursos condensats i dinàmics que permet que, tots els alumnes que superin les proves de capacitació previstes, al final rebin un certificat que els acredita com a conductors, obligatori per als llocs de treball relacionats amb aquestes tasques.

Explica'ns quines són les teves necessitats i trobarem la fórmula que millor s'hi adapti.